Meny Lukk

NY INNSAMLING – Får hjelp til å finne svar om Marie

NY INNSAMLING ( les hele saken, lik siden og del gjerne med dine venner på Facebook)

https://www.facebook.com/GetMarieHomeToNorway/

Etter jeg var i NRK Rogaland og var gjerne litt for kritiske til politiet og Kripos sitt arbeid med Marie’s forsvinning.

NRK Rogaland: Drapssiktet mann skal ha nevnt savnede Marie (20) i rettsmøte:

I den forbindelse har jeg blitt hørt og har fått hjelp. Forrige uke ble Anne Kroken oppnevnt til å være vår bistandsadvokat og jeg har fått engasjert Privatetterforsker Carl P. Endresen . Disse to skal hjelpe meg til finne ut hva som skjedde med Marie i Sør Afrika , onsdag 18.4.2018.

NRK Rogaland: Får hjelp til å finne svar om Marie:

[advanced_iframe src=»https://www.nrk.no/rogaland/far-hjelp-til-a-finne-svar-om-marie-1.14687093″ width=»100%» height=»900″ ——

I den forbindelse vil jeg sette i gang en ny kronerulling / dugnad for å lønne denne privat etterforsker slik at vi som familie får hjelp til å finne ut hva som skjedde med Marie. Det er flere måter å støtte innsamling på:

Bank:

GET MARIE HOME. Konto nummer: 1506.08.19367 (BIC: DNBANOKKXXX | IBAN-kontonummer: NO0215060819367)

Vipps:

Vippsnummer er 521343. ( kan bare benyttes i Norge)

Gofundme:

Fra utlandet / eller betalingskort og ønsker kvittering: Besøk / Visit https://www.gofundme.com/s769t-get-marie-home —- Get Marie Home:

Mer info om organisasjonen kan dere finne her: https://www.getmariehome.no/…/…/get-marie-home-organisasjon/

100 Tusen Takk:

Jeg vil til slutt takke for de 100 tusen som kom inn forrige gang. 50 tusen ble gitt til SeaRescue som kan sammenlignes med Redningsselskapet i Norge og 50 tusen til The Pink Ladies som startet opp å henge opp savnet plakater etter Marie langs hele West Cape i Sør Afrika og i sosiale medier.

Jeg håper det blir like stor initiativ denne gangen.