Meny Lukk

Sea Rescue (NSRI SA)

Sea Rescue er den veldedige organisasjonen som sparer liv på sørafrikanske farvann, gjennom utdanning, forebygging og redning. Bidrag og sponsing dekker våre årlige driftskostnader. Vårt redningsbesetning, våre tekniske eksperter og styret vårt er også alle ubetalte frivillige.

NSRI har en åpen bokpolicy og vårt regnskap er tilgjengelig fra Nasjonalbiblioteket i Pretoria for enkelhets skyld. En kopi av vårt årsregnskap og vedtekter er tilgjengelig på forespørsel.

 

UTDANNING:
Et team av vannsikkerhetsinstruktører besøker skolen for å lære barna hva de skal gjøre i en nødsituasjon, og gi dem tillit til å initiere grunnleggende forbrytelseshånds-HLR mens de venter på at ambulansen skal ankomme. Dette prosjektet retter seg mot ugunstig ungdom, fordi de er statistiske i fare.

Vi er også vert for en online læringsportal kalt BravoBravo, hvor vi deler opplæringsmateriellet med publikum – noen kurs, for eksempel Skippers Training, tilbys gratis for publikum.

FOREBYGGING:

Vår strategi for utvinning forebygger å samarbeide med andre organisasjoner for å øke profilen av vannsikkerhet i Sør-Afrika; Dette inkluderer media, lokale myndigheter, skoler og andre redningsorganisasjoner.

Intervensjoner inkluderer nødsignaler, rosa flotasjonsboer, NSRI badevakter og distribusjon av ekstra personell på strendene for å proaktivt patrulje og utdanne. Vi er tilknyttet Lifesaving Sør-Afrika og etablerte vår første NSRI Lifeguard-klubb i slutten av 2017

REDDE:
Våre redningsbaser drives av over 1 000 dyktige, ubetalte frivillige som står på standby dag og natt hele året. Frivillige lagrer oss en lønnsregning på over R300m per år.

Vi har redningsbaser rundt kysten og på innsjødammer, en flåte med redningsbåter, redningsvogner, quad-sykler og lansering av traktorer. Vi har også tilgang til en rekke helikoptre. Vi har et godt samarbeidsforhold med andre beredskapstjenester, og vi tror at det er gjennom lagånd at liv blir reddet.

Les mer om Sea Rescue (NSRI SA )