Meny Lukk

The Pink Ladies Organisation for Missing Children

En spesiell gruppe mennesker fra kysten til kysten har sagt «nok!»

Alle tilfeller av savnede og / eller unyttede barn gjør overskrifter og en stor prosentandel blir aldri rapportert til politiet eller sosialarbeidere.Vi bistår ved å ta en interesse og bistå der det er mulig. Vi handler innen strenge protokoller og opererer innenfor lovene i vårt land. Vi opptrer ikke på en vigilante måte, og heller ikke tolererer vi slik oppførsel. Blant våre medlemmer og frivillige er advokater, psykologer, pastorer, private etterforskere og kriminologer samt vanlige medlemmer av samfunnet, som alle gir sine faglige ferdigheter for å hjelpe til med å gjenopprette og returnere manglende, utnyttede og uendelige tenåringer og ektefeller. Dette gjøres på flere måter, blant annet å øke bevisstheten, bistå med rapportering av savnede barn og voksne, og henvise til faglig veiledning etter behov.Den sørafrikanske polititjenesten er nesten alltid involvert og vi har et godt faglig forhold til dem. Vi er uavhengige frivillige drevet av lidenskap og vår kjærlighet til barn. Alle donasjoner er hjertelig velkommen og behandlet i samsvar med lovene som styrer et registrert NGO-selskap. Ingen utbytte tilfaller våre aksjonærer.Fingeravtrykk og identitet registrering er noe som The Pink Ladies gjør. Bilder er tatt i slutten av mai måned 2018.

The Pink Ladies er en uavhengig gruppe frivillige, tilknyttet og assosiert med The Pink Ladies (en registrert Seksjon 21-NGO). Organisasjonen ble etablert for det primære for mål å gjenforene savnede og truede barn og kjære med sine familier og / eller omsorgs personer. Gruppen tar ikke betalt for sine tjenester som tilbys av The Pink Ladies strengt frivillig og utføres for kjærlighet til barn overalt i Sør-Afrika, uavhengig av farge, trosbekjennelse eller forhold.   Mer info kan du finne på The Pink Ladies webside
Et av viktige arbeid The Pink Ladies gjør er å assistere Sør Afrikanske myndigheter med å hente inn identifikasjon til Sør Afrikanske barn. Dette har de også gjort ganske nylig i slutten av mai måned.